dinsdag 26 april 2011

wishing you sweet moments


goede avond allemaal, ik heb nog een kaartje met een house mouse stempel gemaakt voor de challenge van de ribbongirl, en de simons says challenge anything  goes, vinden jullie hem leuk geworden? bedankt voor jullie bezoekjes weer!!
xx petra

maandag 25 april 2011

happy b-day


zag net dat ik deze kaart vergeten te plaatsen ben oeps!!! want ik heb hem extra gemaakt voor de timeless tuesday#114 van flourisch, dus nog net op tijd.
bedankt allemaal weer voor jullie reacties.
xx petra

zondag 24 april 2011

happy easter

goede middag allemaal als eerste iedereen hele fijne paasdagen, en met dit geweldig zonnige weer gaat dat vast wel lukken!!!
eindelijk heb ik weer een kaart kunnen maken na een drukke week, en ook nog op de valreep voor de house mouse challenge 93#.
en tevens de simons says emboss it!
nou iedereen een hele fijne dag bedankt voor jullie bezoekje!!!
xx petra

zondag 17 april 2011

happy birthday

goede avond, dit kaartje heb ik van de week weer gemaakt voor de lily of the valley challenge #92.
vanaf morgen weer 4 avonden werken dus niet zoveel tijd om iets te maken, bedankt voor jullie bezoekjes weer!!!
xx petra

vrijdag 15 april 2011

get well soon

deze kaart heb ik vanmorgen gemaakt om mee te laten doen aan een hele snelle uitdaging van flourisch!!! hebben jullie de nieuwe sets al gezien?? ze zijn weer super, de prijs die je kunt winnen is de nieuwe realese!!!!maak dus nog snel een kaart met bovenstaande sketch.
bedankt weer voor jullie reacties.
xx petra

donderdag 14 april 2011

happy b-day

vandaag heb ik dit kaartje gemaakt om mee te laten doen aan de penny black challenge 146# en de uitdaging op a spoon full of sugar, afdrukje heb ik ooit eens gekocht. hoop dat het weer in de smaak valt!!
bedankt voor jullie bezoekjes weer en een fijne dag allemaal!!
xx petra

dinsdag 12 april 2011

one for the boy,s and child

goede morgen, deze keer heb ik een kaartje gemaakt voor de high hope challenge,s one for the boy,s, en de simons says one for a child, had dit afdrukje nog liggen en vond het echt voor een jongen!!
bedankt weer allemaal en een fijne dag!!!
xx petra

maandag 11 april 2011

happy birthday

goede middag vanmiddag heerlijk in het zonnetje deze kaart gemaakt met jaaaa weer een afbeelding van flourisch, en hij doet dan ook mee aan het thema spring has sprung challenge.
hoop dat jullie hem weer leuk vinden!!
bedankt weer iedereen!!
xx petra

donderdag 7 april 2011

handpicked just for you

goede avond, vandaag een kaart gemaakt met een afbeelding van de nieuwe serie van flourisch, ik heb hem dan ook gemaakt om mee te laten doen aan de timeless tuesday 112#.
iedereen weer heel erg bedankt voor een bezoekje ik zag dat ik er al weer een paar volgers bij heb super!!!!
xx petra

woensdag 6 april 2011

happy birthday

hoi, nog een kaartje gemaakt nu voor de house mouse challenge92# papier weer uit de card-art kit, hoop dat jullie hem weer leuk vinden.
bedankt voor het kijken weer!!
xx petra

dinsdag 5 april 2011

je bent jarig

goede morgen, dit kaartje heb ik gisteren gemaakt en wil ik graag laten mee doen aan de penny black challenge, het papier is ui een cardkit van card-art en het stempeltje van penny black als ik het goed heb.....
bedankt voor jullie reacties weer!!
xx petra

home is where the hart is

hoi vanmiddag een kaartje gemaakt voor de flourisch challenge de schoonheid van de lente kleuren , papier en stempel zijn beide van flourisch.
bedankt voor jullie bezoekjes!!
xx petra

zaterdag 2 april 2011

happy birthday


hoi allemaal nog een kaartje gemaakt met een afbeeldijng van penny black en deze wil ik graag mee laten doen aan de simons says domi,s sketch challenge, hoop dat jullie hem weer leuk vinden.
bedankt voor het kijken weer en ik vind het super als je een berichtje achetre laat!!!
xx petra

vrijdag 1 april 2011

no markers

hoi vanmorgen deze kaart gemaakt met de stempels van there she goes, het thema was no markers, dus ik heb mijn prisma,s gebruikt om de afbeelding in te kleuren.
bedankt voor het kijken weer tot morgen!
xx petra